Logitech G440 Mousepad

Logitech nije stranac u high-end gaming tržištu periferija, gde su se godinama dobro nosili sa konkurencijom po pitanju inovacije, kvaliteta i cena. Ono što smo se uvek pitali je, zašto Logitech nije proizvodio podloge za miš? Nikada nismo dobili odgovor na to pitanje, ali od kako su počeli sa proizvodnjom Logitech G periferija, po prvi put izbacili su i svoje podloge za miš Logitech G240 (tkanika) i Logitech G440 (ćvrst materijal - termoplastični polimer)

Po ceni od 29.99€, Logitech G440 sigurno vredi za takav jak brend. Ona sigurno opravdava svoju cenu po pitanju kvaliteta proizvoda, ušta smo se i sami uverili prilikom testiranja. Pa evo i par detalja:

Specifikacije
  • Podloga: Polypropylene - termoplastični polimer
  • Širina: 340 mm
  • Dužina: 280 mm
  • Debljina: 3 mm
  • Težina: 229 g
  • Garancija: 3 godine

Kao što je navedeno u specifikacijama, G440 više odgovara standardnom kvadratastom obliku, koji odgovara svim vrstama današnjih igrica. G440 je sasvim dovoljne veličine, sem ako nemate velike potrebe za većim površinama podloge. Pa da vidimo kako G440 izgleda izbliza...

Pogled Izbliza

G440 dolazi u elegantnoj flat kutiji, crno i plave-neon boje, sa brendiranim Logitech G Logo-om.

Pozadi možemo pročitati specifikacije podloge na više jezika. Kao što vidite na slici u prilogu, postoji i mali trouglasti deo koji je izrezan i gde se nalazi tekstura kao sa podloge, kako bi mogli dodirom da osetite kako površina podloge izgleda bez otvaranja kutije.

Otvaranjem kutije, primetili smo samo podlogu i dokumentaciju koja dolazi uz nju. Početni utisak je da je površina podloge klizava, ali ne kao kod ostalih plastičnih podloga koje smo imali prilike da testiramo. Dno podloge je od gume, tako da nećete imati problema da Vam se podloga pomera. Gde je budete postavili, tu će sigurno i da ostane. Na prvi pogled G440 dizajn i konstrukcija deluju sasvim jednostavno. Gornja površina je crne boje, sa prelepom teksturom i samo slovo G na dnu desnog ugla. 

Logitech G440 Mousepad

Performanse

Probali smo tri miša sa ovom podlogom, uključujući Logitech G602s i skuplje modele Razer Mambu i SteelSeries World of Warcraft WIFI Miš. U testu nismo imali osećaj da ima neke velike razlike u korišćenju sva tri miša. Podloga se pokazala odlično u sva tri slučaja, dok smo igrali World of Warcraft, Starcraft 2 i Counter Strike Global Offensive. Kada govorimo i High-DPI igrama, probali smo da odigramo Counter Strike Global Offensive sa 5700 DPI, i sensitivity 0.1. U toku igre podloga je pružila užitak da osetite adrenalin dok dostižete velike brzine bez gubitaka kontrole nad mišem!

Bez obzira da li koristite optički ili laserski miš, G440 pravi put do odlične preciznosti senzora. Logitech G440 Podloga pružiće Vam uvek tačnost koja Vam je potrebna da pobedite u svakoj igri!

Zaključak

Po ceni od 29.99€, Logitech G440 podloga se sigurno više isplati nego konkurentski proizvodi kao što su SteelSeries QCK+, ili njihov skuplji model čvrstije izrade. Ukoliko tragate za novom podlogom za vašeg miša, teško da ćete pogrešiti ukoliko se odlučite za G440. Veliki plus je i u tome što se podloga odlično pokazala u korišćenju Logitechovih miševa. Takodje je i jednostavna za čišćenje i održavanje.
Logitech G440 će biti dobar pratilac na svakom računarskom stolu, za gaming i generalnu upotrebu.

Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev