BlizzCon 2010 Coverage: StarCraft II Story Q&A

BlizzCon 2010 Coverage: StarCraft II Story Q&A

Development Stage: StarCraft II Story Q&A
(01:30 - 02:30)
 
Vreme je da fanovi pitaju sve vezano za priču što ih je ikada zanimalo!
 
Question: Šta tačno Jim namerava sa njom sada da uradi? Iznenadili ste nas... I mislimo da ovo neće tek tako lako da bude sa Kerrigan.
Answer: Uh... ne možemo da vam odgovorimo tačno na ovo jer bi spoilovalo HotS, ali je zaista interesantno... jer ne možemo ništa da kažemo direktno! Cela poenta ove priče je da je ona kontrolisana non stop i da li ona ima šanse da bude opet svoja... i HotS će biti baš o njoj i svemu tome, ali ćete biti zaista iznenađeni.
 
Question: Još Valerijana u HotS?
Answer: Valerian neće nestati. To možemo da vam kažemo!
 
Question: Koja je razlika između psionic bladeova zealota i dark blejdova?
Answer: Svaki protss koji je deo Khale, ima neverovatne moći ali taj deo dolazi iz duha. Ali tako i dark tekmplari imaju ogromnu kontrolu voida i tog... spoljašnjeg sveta :)
 
Question: Da li ćete nam reći koje odluke su u stvari prave odluke u misijama? Jer očigledno će to uticati na nastavak.
Answer: Uvek izbor je A izbor, ali ne želimo da to utiče na igrala samog. Ali možemo da proverimo kako ste prešli kampanju prvi put :)
 
Question: Gde je Samir Duran?
Answer: Haha. Lukavi ste. Ali da, nije zaboravljen. On je deo veće priče koja se tek razvija. Videćete tek kakve hintove smo vam dali u Wings of Liberty... kada shvatite šta se dešava u kasnijim expansionima :)
 
Question: Hronološka pozicija HotS-a?
Answer: Nah, mislim da ne želimo da vam kažemo. To jest... Pola. Ne želimo da vam spoilujemo igru! Ali... da, HotS se održava odmah posle Wings of Liberty. od 1 do 100 godina. Ko zna?!
 
Question: Da li ćemo ikada videti Xel'Nage? U bilo kom vidu fizički?
Answer: Komplikovan odgovor sledi. SVE STVARI ĆE BITI OTKRIVENE. Ali... Xelnage su well, deo svega. Ali da li ćemo ih videti.. ne znamo još uvek. Ali oni dominiraju!
 
Question: Da li ćemo videti UED tragove ikada?
Answer: U SC2... Nećemo se vraćati na Zemlju. Definitivno. Ali, možda budemo ubacili negde UED.
 
Question: Odina je ukrao Tychus i Raynor, ali što Mengsk nije reagovao kada je već imao kontrolu?
Answer: Mengsk nije uvek imao direktnu vezu. Odelo Tychusa nikada nije non stop broadcastovalo sve jer bi neko na brodu provalio kao npr Swan. Informacije su bile slane u kratkim talasima i tajne, tako da nije Mengsk znao sve, ali je znao da Tychus mora da uradi svoju misiju. On igra šah sa Tychusom i prosto očekuje da on to ispuni, ali jelte... malo se prevario.
 
Question: Šta dolazi od novela u budućnosti?
Answer: Da li vam se svideo Heavens Devils? E pa ima još toga! Nastaviće se ta priča. Kristi Golden pravi taj nastavak! :) Svi detalji povodom Raynora i Tychusa.
 
Question: Ako je mengsk pustio Tychusa pre invazije zergova... zašto je to uradio?
Answer: On nije mastermind. Nije video budućnost! Ali mu je smetao Raynor. Ali nije ni mogao da ga ubije tako lako jer bi postao ubica, pa je tako iskoristio njegovog starog drugara na njegov duh a ne da ga prosto ubije, jer je imao čoveka koji može da to uradi.
 
Question: Da li je Tychus mrtav?
Answer: Dev tim odbija da je Tychus mrtav. Ali ko zna..
 
Question: Koja je šansa da taj artifakt to baš radi? Deluje kao da je baš taj artifakt tu bio za baš to.
Answer: Ko zna, možda artifakt ima neka negativna dejstva. I obećavamo vam da se nije samo to desilo. Ako vas lažemo, evo gde smo.
 
Question: Da li je dominion znao šta radi kada su pravili one hibride u bonus misiji? Koje je stanje dominiona što se tiče toga?
Answer: Neko je znao šta se tu radi. Neko ko je vezan za Dominion. I nije nesreća što se to desilo prosto. E sada, pitanje je da li je to samo Dominion. A government... pa, Mengsk je sada poprilično u problemu i... pitanje je gde će biti u budućnosti kao Emperor.
 
Question: Da li ćete ubiti onog iritantnog naučnika u laboratoriji? Donny
Answer: Hm, probaćemo da ga ubijemo za vas. A Kate Lockwell? Sviđa vam se? Vau.
 
Question: Raynor je obećao da će je ubiti u SC1 zbog Fenixa. Kako onda sada on tek tako ide da je spase?
Answer: Nije ništa završeno! Ali njen kontekst je sve promenio u kampanji koju ste igrali. Ko zna, možda se posvađaju i počnu da lete tanjiri u kuhinji...! Ali da, Queen of Blades je ili ludi zerg ili nadrkana Sarah Kerrigan... a definitivno je on uzeo šansu u svoje ruke i hteo da je vrati posle onakvih saznanja.
 
Question: Da li će Tassadar biti tu malo češće? Pošto smo ga videli kao.. duha.
Answer: Ne možemo da pričamo o drugom expansionu. Ali.. postoji veza između Aduna, starog protss heroja i Tassadara.. i sva ta priroda Khale... i teško je sada odgovoriti bilo šta direktno.
 
Question: Kako to da je Kerrigan uništila pola univerzuma u BW ali jedan hyperion i ekipa je smaknu?
Answer: U WoL priči želimo da naglasimo da Kerrigan isto traži artifakt. Ona je svuda raspoređena po univerzumu, i nema toliko vojske svuda koja može da smakne Raynora. On je fokusiran na cilj, a ona luta mnogo više nego on. Jer nema toliko tragova.
 
Question: Ko je dizajnirao Tychus Fildlay-a?
Answer: Nick Carpenter i Andy Chamers! Oni su pravili mali filmić i morali su da naprave nekog lika koji se druži sa Raynorom, njegov stari drugar, i Andy je napisao Tychus ime i prosto se tako rodio! A zatim se pojavio onaj glas Tychusa... koji je neverovatan, jelte!
 
Question: SC1 je imao mnogo loših stvari. WC3 izlazi i tu je borba između dobra i zla. A onda WoW izlazi i sve je pozitivno. Da li ćete vratiti SC1 u SC2 i da li ćete imati taj mračni osećaj pun negativnih stvari?
Answer: HotS definiše šta su zergovi i šta je ONA. Videćete tek ko je ko, i niste skoro ništa videli u WoL povodom zergova i nje. Ali da, zergovi nikada neće postati mali šareni zečevi. Ništa tu neće biti lepo kod zergova, ne pravimo igru koja će biti sve dobro na kraju, definitivno. Kerrigan neće postati od jednom fina dama. Da li je prvda moguća? Da li nju možemo zaista nju da spasemo? Mislite o tome. Univerzum je veliki. WoL je tek... ogrebotina jedne velike priče! Bad things happen to good people.
 
Question: Rekli ste da će sledeća knjiga objašnjavati vezu između Raynora i Tychusa. Ali šta sa Matt Hornerom i Raynorom?
Answer: Definitivno želimo da se prvo fokusiramo na expansion a zatim na novelu i na priču iza iste.
 
Question: Raynor priča u Hyperionu sa ljudima. Ali ko će sa kim pričati u HotS-u?
Answer: Ne možemo to da odgvorimo. Definitivno.
 
Question: Će da Kerrigan zadrži one dredove?
Answer: To je neodgovoljivo pitanje. Ali ti dredovi izgledaju mnogo kul. Zar ne?
 
Question: Narud ime... ste to namerno ubacili?
Answer: Jok. Ko bi to uradio?
 
Question: Koliko slobode dozvoljavate piscima da prošire priču?
Answer: Imamo tim ljudi koji rade to kao grupa a ne samo pisca. Zatim razvijamo to svi zajedno, i prosto znamo šta se dešava non stop! To je i naše delo, ne samo piščevo. Ne damo to svakome bez našeg posmatranja i dorade do detalja.
 
Question: Da li ste imali sekundarni kraj WoL-a dok ste pravili igru?
Answer: Da li ste znali da Tychus je trebao da se prvo ubije kao duel na divljem zapadu? Malo trivie :) A sada na pitanje... Ne, teško. Znali smo šta će se desiti to. Jer imamo plan da tek napravimo haos.
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev